שלום, אני ושותפי למחק עושים את עבודת הביוחקר על השחמת פירות אנזימתית, אך לא הצלחנו למצוא מהי התועלת של תהליך זה לפרי. שמענו כי אחת התועלת היא חסימת קרינה מזרעי הפרי וגם שאחת נוספת היא חסימת מזהמים. האם אלו באמת התועלות העיקריות?
שלום, אני ושותפי למחק עושים את עבודת הביוחקר על השחמת פירות אנזימתית, אך לא הצלחנו למצוא מהי התועלת של תהליך זה לפרי. שמענו כי אחת התועלת היא חסימת קרינה מזרעי הפרי וגם שאחת נוספת היא חסימת מזהמים. האם אלו באמת התועלות העיקריות?