שלום , אני תלמיד בכיתה ח' ועושה עבודת חקר על: השפעת סוג הנוזל על שמירת צבע סלט האבוקדו
בדקנו ,כוהל, שמן ומיץ לימון
בהתחלה שיערנו שכוהל ישמר צבע אך מסתבר שהלימון שימר ,
איך ניתן להסביר את תהליך החימצון שהתרחש בין האבוקדו ללימון בשפה פשוטה יותר .
שלום , אני תלמיד בכיתה ח' ועושה עבודת חקר על: השפעת סוג הנוזל על שמירת צבע סלט האבוקדו
בדקנו ,כוהל, שמן ומיץ לימון
בהתחלה שיערנו שכוהל ישמר צבע אך מסתבר שהלימון שימר ,
איך ניתן להסביר את תהליך החימצון שהתרחש בין האבוקדו ללימון בשפה פשוטה יותר .