אנו עושים ניסוי על השפעת ריכוזים שונים של גלוקוז על תסיסת שמרים. מה ההבדל בין שמרים טריים ושמרים יבשים מבחינת תנאי גידול, מבנה התא, וצריכת חמצן, באיזה משני הסוגי עדיף להשתמש כשמתכננים ניסוי ומדוע?.
בנוסף מהי דרך התרבות השמרים?
אנו עושים ניסוי על השפעת ריכוזים שונים של גלוקוז על תסיסת שמרים. מה ההבדל בין שמרים טריים ושמרים יבשים מבחינת תנאי גידול, מבנה התא, וצריכת חמצן, באיזה משני הסוגי עדיף להשתמש כשמתכננים ניסוי ומדוע?.
בנוסף מהי דרך התרבות השמרים?