שמרים וסוכר

שלום! במסגרת הלימודים קיבלנו לעבוד על הביוחקר ובו בחרנו אני וקבוצתי לבדוק את השפעת סוגי השמרים על סוכר. לאחר עיון נרחב על הנושא איננו מסוגלים לבחור ולדעת באילו ממגוון סוגי השמרים הרבים שקיימים לבחור בניסוי, נשמח לעצה בנושא. נתקלנו בשמרים מעובדים ובשמרים לאפייה ואך לא הצלחנו לגלות את ההבדל בינהם, האם קיים הבדל? בנוסף לא הצלחנו לבחור באיזה צורה כדי לתת לשמרים לקבל את הסוכרים, מה הדרך הכי אפקטיבית לעשות זאת? שאלה שלא קשורה לביוחקר אך מעניינת אותי בנושא: רשום בהרבה מקורות ששמרים מתרבים גם ברבייה מינית וגם ברבייה אל מינית איך זה אפשרי, מכיוון שהם חיידקים אנני בטוחה לאיך מתרבים מינית ואשמח לתשובה.

דילוג לתוכן