האם לשמרים יכולת לפרק לקטוז?
בניסוי שביצענו במעבדה אשר הישווה תסיסת סוכרים שונים ע"י שמרים תוך כדי השוואת נפח הפד"ח הנפלט מצאנו כי לא נפלט פד"ח במבחנת הלקטוז במשך 40 דקות של הניסוי.
האם ניתן להסיק מכך שלשמרים אין יכולת לפרק לקטוז?
האם לשמרים יכולת לפרק לקטוז?
בניסוי שביצענו במעבדה אשר הישווה תסיסת סוכרים שונים ע"י שמרים תוך כדי השוואת נפח הפד"ח הנפלט מצאנו כי לא נפלט פד"ח במבחנת הלקטוז במשך 40 דקות של הניסוי.
האם ניתן להסיק מכך שלשמרים אין יכולת לפרק לקטוז?