תמיד לימדתי שכולסטרול מצוי בד"כ במזון מן החי ואינו נמצא בשמנים מהצומח.
בספר: ביולוגיה של האדם- עדי מרקוזה הס דידה פרנקל,ונורית בשן(עמ' 33), מצוין שכולסטרול מצוי בשמן דקלים. הכיצד? ומה ההסבר האבולוציוני לנוכחות האנזימים המתאימים?
תמיד לימדתי שכולסטרול מצוי בד"כ במזון מן החי ואינו נמצא בשמנים מהצומח.
בספר: ביולוגיה של האדם- עדי מרקוזה הס דידה פרנקל,ונורית בשן(עמ' 33), מצוין שכולסטרול מצוי בשמן דקלים. הכיצד? ומה ההסבר האבולוציוני לנוכחות האנזימים המתאימים?