אני רוצה לעשות מחקר עם התלמידים על השפעת המשקאות המוגזים על פעולת אנזים הפפסין ..בניסוי הזה אשתמש בלובן ביצה שהוא סוג של חלבון ותמיסת HCl כדי להוות את הסביבה החומצית שקרובה לזו שבקיבה והמתאימה לפעולת הפפסין ואחרי זה אוסיף את הפפסין ואחריו את המשקה המוגז ואבדוק את הצטללות המבחנה ..המדד יהיה הזמן שנדרש לפפסין בכל מבחנה כדי לעבוד ולגרום למבחנה להיות צלולה.
שאלתי היא האם אני בכיוון הנכון או שעדיף לעשות את זה בדרך אחרת או ניסוי אחר?
תודה לכם מראש על העזרה
בכבוד רב
ספא שאמא