שלום. הנושא שלנו בביוחקר הוא השפעת האלכוהול על הכבד. לקחנו כבדי עוף והודו טריים וחתכנו שש כבדים לשש חתיכות כל אחד. את החתיכות הכנסנו לשש צלחות פטרי נפרדות בכל צלחת הוכנסו שש חתיכות כבד כאשר כל חתיכה נלקחה מכבד אחר, ובכל צלחת השרנו את הכבדים ב 15 מ"ל תמיסת אלכוהול בריכוזים שונים (0%-100% ).את החתיכות השרנו במשך שעה בריכוזים השונים בתום השעה הוצאנו את הכבדים והכנסנו אותם למשורות נפרדות. לכל משורה הוספנו 3 מ"ל תמיסת מי חמצן בריכוז 3%. עם הכנסת מי החמצן אמורה להתרחש תגובה של קצף שתראה את רמת התפקוד של הכבד.
הבעיה היא שלא התקבל אצלנו קצף.. מה יכול היה לגרום לכך?