אנחנו עורכות ניסוי בו אנו משוות התפתחות חיידקי חומצת חלב בסוגי חלב שונים.
חיידקי חומצת החלב מנצלים את הלקטוז בתהליך תסיסה לקטית לצורך הפקת אנרגיה.האם חיידקים אלה יודעים גם לנצל סוכרים נוספים כמו פרוקטוז וגלוקוז? ואם כן באותה יעילות?
אנחנו עורכות ניסוי בו אנו משוות התפתחות חיידקי חומצת חלב בסוגי חלב שונים.
חיידקי חומצת החלב מנצלים את הלקטוז בתהליך תסיסה לקטית לצורך הפקת אנרגיה.האם חיידקים אלה יודעים גם לנצל סוכרים נוספים כמו פרוקטוז וגלוקוז? ואם כן באותה יעילות?