תודה רבה על התשובה לשאלתי,
כהמשך לשאלה זו: האם יש חשיבות לאופן החימום על מנת שהפיסטור יועיל?
האם זה חייב להיות דווקא במפסטרת או שזה יכול להיות גם באמצעות הרתחת החלב/בירה באופנים אחרים (למשל:גז,סולר,מחליפי חום למינהם וכ"ו).המון תודה.
תודה רבה על התשובה לשאלתי,
כהמשך לשאלה זו: האם יש חשיבות לאופן החימום על מנת שהפיסטור יועיל?
האם זה חייב להיות דווקא במפסטרת או שזה יכול להיות גם באמצעות הרתחת החלב/בירה באופנים אחרים (למשל:גז,סולר,מחליפי חום למינהם וכ"ו).המון תודה.