ערך אנרגטי של סיבים תזונתיים

אנו מלמדים שגופינו לא מנצל סיבים תזונתיים בגלל אי יכולת לפרק לחד סוכרים הנספגים לדם ומנוצלים לחילוף חומרים.
האם באכילה של 100 גרם קואקר או כל מזון עשיר בסיבים יש לקחת בחשבון הקלורי היומי את הערך האנרגטי שרשום על השקית .
לדוגמה על שקית קואקר רשום 370קלוריות ל- 100 גרם (על קמח לבן 330 קלוריות ל-100 גרם בלבד ) . או שבפועל הגוף מנצל רק חלק מהערך האנרגטי ?
אודה לכם אם תענו לשאלתי זו שמטרידה אותי מזה זמן רב ?

רחל

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן