עזרה בעבודת ביוחקר- השפעת החומציות על הנביטה

שלום רב,
ערכנו ניסוי בו אנו רצינו לבדוק את השפעת החומציות על תהליך הנביטה של זרעי מש. לפי תוצאות הניסוי, גילינו שככל שרמת החומציות נמוכה יותר – כלומר חומצית יותר, פחות זרעי מש נבטו. הזרעים הושמו בשתי רמות חומציות שונות: pH6 ו pH3.

בעבודת הביוחקר דרוש בסיס ביולוגי לניסוי, וכשחיפשנו באינטרנט ובמקורות מידע נוספים' למה החומציות משפיעה על תהליך הנביטה, כלומר למה דבר זה מעכב את תהליך הנביטה, לא מצאנו תשובה.
אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת בסיס ביולוגי לניסוי שלנו.
השאלה היא: כיצד רמת חומציות נמוכה מעכבת את תהליך הנביטה?

תודה רבה.

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן