עזרה בביוחקר

שלום,

בעבודת הביוחקר שלנו אנו בודקים את הקשר בין סוג הסוכר לבין קצב הנשימה התאית השמרי אפיה.
אנו בודקים את הקשר בין החד סורים לדו סוכרים
בין סוגי החד סוכרים(גלוקוז, פרוקטוז וגלקטוז)
בין סוגי הדו סוכרים (מלטוז סוכרוז ולקטוז)

בתוצאות יצא שבנוכחות סוכרוז הקצב של התהליך היה המהיר ביותר (יותר מהגלוקוז ומהמלטוז)
רצינו לשאול מה ההסבר לכך?

האם יש הסבר הגיוני לכך שהסוכרוז מתפרק בצורה כזו שהתהליך בנוכחותו יהיה המהיר ביותר?

תודה רבה 

דילוג לתוכן