שלום, במסגרת עבודת ה"ביודע" שלי, בחרתי לעשות על נושא העובש בלחם. לאחר ביצוע הניסוי הראשון שלי בו נשאלת השאלה מהי השפעת טמפ' שונות על התפתחות העובש, ראיתי צבעים שונים של עובשים כגון צהוב, ירוק כהה ובהיר ולעיתים גם נקודות שחורות. היו פרוסות לחם אשר היו בהם יותר עובש ירוק ופחות צהוב ולהפך.. התקשיתי למצוא מידע בספרים ובאינטרנט על סוג העובש המתפתח, כלומר הצבע שלו. קראתי שהעובש הירוק הוא פנצליום בפירות הדר, האם זה אותו סוג גם בלחם?
אשמח לתשובות לגביי מהו סוגי העובשים בצבעים צהוב, ירוק ושחור.
תודה רבה!