שלום
בניסוי במסגרת ביוחקר בדקנו סוכרים שונים בריכוז 5%
בתוצאות קיבלנו ניצול מיטבי בגלוקוז ובסדר יורד פרוקטוז סוכרוז מלטוז וגלקטוז.
אנו מבנים כי יש צורך בפרוק בסוכרוז לחד סוכר
נשמח לדעת יותר על ניצול נמוך של מלטוז וגלקטוז
תודה
שלום
בניסוי במסגרת ביוחקר בדקנו סוכרים שונים בריכוז 5%
בתוצאות קיבלנו ניצול מיטבי בגלוקוז ובסדר יורד פרוקטוז סוכרוז מלטוז וגלקטוז.
אנו מבנים כי יש צורך בפרוק בסוכרוז לחד סוכר
נשמח לדעת יותר על ניצול נמוך של מלטוז וגלקטוז
תודה