מעל 20% גלוקוז

שלום, בעבודת הביוחקר שלי אני חוקר את השפעת ריכוזי גלוקוז שונים על קצב נשימה תאית בשמרי בירה.טווח הערכים שבחרתי הוא 0%-20%,אך אני לא מוצא מאמר אשר תומך שבריכוז מעל 20% גלוקוז מתרחש מוות של השמרים.האם באמת מתרחש מוות של שמרים מעל ריכוז זה?
תודה

לפוסט הזה יש 2 תגובות

  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    לדעתי מתרחש.

  2. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    סתם לא בטוח…
    צריך לבדוק

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן