שלום, בעבודת הביוחקר שלי אני חוקר את השפעת ריכוזי גלוקוז שונים על קצב נשימה תאית בשמרי בירה.טווח הערכים שבחרתי הוא 0%-20%,אך אני לא מוצא מאמר אשר תומך שבריכוז מעל 20% גלוקוז מתרחש מוות של השמרים.האם באמת מתרחש מוות של שמרים מעל ריכוז זה?
תודה
שלום, בעבודת הביוחקר שלי אני חוקר את השפעת ריכוזי גלוקוז שונים על קצב נשימה תאית בשמרי בירה.טווח הערכים שבחרתי הוא 0%-20%,אך אני לא מוצא מאמר אשר תומך שבריכוז מעל 20% גלוקוז מתרחש מוות של השמרים.האם באמת מתרחש מוות של שמרים מעל ריכוז זה?
תודה
לדעתי מתרחש.
סתם לא בטוח…
צריך לבדוק