מעכבים ומזרזים אנאורגניים

שלום,



בהמשך לתשובתו של פרופ' עמרם אשל, ובמיוחד המשפט שלהלן:



לדעתי, הרבה יותר קל יהיה להדגים עיכוב או זירוז של נביטה ע"י מלחים אנורגניים (מלח בישול – מעכב, מלחי חנקן בריכוז מתאים – מזרזים):



רציתי לדעת:



1) מהם מלחי חנקן שפועלים כזרזי נביטה?



2) מהו טווח הריכוזים האפשריים של אותם מלחי חנקן שמתאימים לניסוי של בדיקת התופעה במעבדה בית ספרית?



3) זרעים של אילו סוגים של צמחים מתאימים יותר לניסוי כזה?





תודה,



סלי.



כתיבת תגובה

דילוג לתוכן