שלום,
אני שגיא תלמיד אני פריק של צמחים ובוטניקה.
נכנסתי עם הוריי למסעדה בתל אביב הזמנו מנה וקיבלנו מיקרו בזיליקום. חקרתי קצת בתחום וגיליתי שמתפתח כיוון חקלאי של פיתוח זנים קטנים של צמחים.
הנושא מרתק אותי ויש לי כמה שאלות שאשמח שתענה לי עליהן:
1. האם זה נכון שבירקות מיקרו יש באמת יותר טעם ולמה?
2. האם יש שיטות מדעיות מוכחות לקבלת מיקרו צמחים לדוגמא בזיליקום.
3. מה ההבדל בין צמחים רגילים לבין מיקרו צמחים?
4. מדוע למיקרו ירקות יש יותר סיבים וויטמינים מאשר ירקות רגילים?