שלום רב,
במסגרת עבודת ביוחקר הנבטנו עדשים בריכוזי מלח שונים .המלחים היו נתרן כלורי ואשלגן כלורי.
רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 סוגי מלחים אלו וכיצד הם משפיעים על תהליך הנביטה. אשמח לקבל מאמרים בנושא.
תודה מראש
שלום רב,
במסגרת עבודת ביוחקר הנבטנו עדשים בריכוזי מלח שונים .המלחים היו נתרן כלורי ואשלגן כלורי.
רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 סוגי מלחים אלו וכיצד הם משפיעים על תהליך הנביטה. אשמח לקבל מאמרים בנושא.
תודה מראש