לאחרונה מתפרסמים הרבה נתונים "מדעיים" על יעילותם של מוצקי הקקאו כאנטי אוקסידנטים ואני תוהה מה הם בכלל, מוצקי הקקאו ?
אומרים ששוקולד לבן עשוי רק מחמאת קקאו, אין בו מוצקי קקאו ולכן צבעו בהיר. אז אם מוציאים מהקקאו את החמאה, למה שוקולד 100% מכיל אותה כמות קלוריות כמו שוקולד 50% שיש בו, לכאורה, 50% יותר חמאה? איך זה מסתדר
האם יש מוצקי קקאו שונים, כמו מוצקים חמאתיים, מוצקים פחמימתיים וכו' ן
מה זה מוצקי קקאו ולמה הם כל כך בריאים
תודה
איתן