מדידת התפחות עובש על לחם

שלום, אני וחברתי עושות עבודה בביולוגיה על התפתחות עובש על לחם בטמפרטורות שונות.
הנחנו 5 פרוסות לחם בתוך כלי עם מים למשך 10 ימים (בלי שהלחם נוגע במים) והנחנו בטמפרטורות שונות (מקרר, מקפיא, טמפ חדר, אינקובטור 37 מעלות ו50 מעלות).
העובש התפתח וכעת אנחנו מודדות את העובש שהתפתח. הבעיה שאנחנו לא יודעות כיצד למדוד אותי ולפי מה לרשום. האם באחוזים? במדידה של סמ? ספירת מושבות?
נשמח לתשובה בהקדם. תודה

דילוג לתוכן