מדוע אנחנו מעדיפים מזון שומני? למה הוא טעים לנו יותר מ(אותו) מזון דל שומן?

:אני מחפש מידע על השאלה


מדוע מזון שמכיל % שומן רב טעים לנו יותר מ(אותו ) מזון עם פחות שומן




האם וכיצד זה קשור לחוש הטעם ? האם יש לזה הסבר בעל אופי כימי ? או שההסבר הוא "פילוסופי" (שהגוף צריך לאגור אנרגיה לשעת צרה)




בחיפוש ברשת גילינו שיש לנו על הלשון קולטן לשומן ושיתכן שזה הגורם לכך שמזון שמן טעים לנו יותר






דרך אגב, מעניין אותי גם


האם ההעדפה למזון שמן יותר היא משותפת לכל בני האדם ? האם היא נרכשת או גנטית?

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן