למדתי שכדי להאט התפתחות נבגים ועובש בלחם יוצרים ריק (ואקום) בתוך שקית השימור ומוסיפים חנקן אבקש לדעת באיזה לחץ אמורים לשמר את הלחם כדי שפעולה זו תהיה יעילה. הנחת הבסיס שבטמפ החדר הלחץ הינו אטמוספרה אחת. בתודה מראש נועה גדות
למדתי שכדי להאט התפתחות נבגים ועובש בלחם יוצרים ריק (ואקום) בתוך שקית השימור ומוסיפים חנקן אבקש לדעת באיזה לחץ אמורים לשמר את הלחם כדי שפעולה זו תהיה יעילה. הנחת הבסיס שבטמפ החדר הלחץ הינו אטמוספרה אחת. בתודה מראש נועה גדות