כמות ויטמין סי בפירות שונים

שלום רב,
אני תחלמידה בכיתה יב וכרגע אני עובדת על עבודת הביוחקר שלי. בעבודתי אני משווה כמויות ויטמין C בפירות הדר שונים.
במהלך החקירה שלי סביב הניסוי נתקלתי במאמר לפיו בפירות הדר שונים יש כמויות שונות של אינזימים ההופכים גלוקוז לויטמין C. במאמר זה היה כתוב על כך בתמצות ולא מצאתי מידה נוסף בנושא.
האם תוכלו בבקשה להרחיב מעט על העניין? לאשר האם הוא נכון?
במידה ולא, אשמח לדעת מהו הגורם לכמויות שונות של ויטמין C בפירות הדר שונים?

בברכה ובתודה מראש,
מילי פרס

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן