כיצד משפיעה הקפאה על כמות ויטמין סי בעגבנייה ?

ערכנו ניסוי בבית הספר, בתוצאות שקיבלנו  בהקפאה הויטמין סי היה בממוצע דומה לכמות הויטמין C בעגבניות שנשמרו בטמפ' החדר שבוע ימים. האם  אמורה להיות השפעה של ההקפאה על כמות ויטמין C?
האם יש מקור ספרותי מומלץ שעלינו להיעזר בו? התוצאות: ריכוז ויטמין c 0.095 בהקפאה (-12) 0.077 במקרר (4) 0.099 טמפ' חדר (20) 0.048 אינקובטור (40) 0.022 אמבט מים חמים (60) תודה מראש אגם ונטע

דילוג לתוכן