כיצד ישפיע ריכוז מי מלח NaCl על קצב נביטת זרעי שעועית מאש?

שלום רב, כחלק ממשימת הביוחקר, אנו עוסקות בשאלה הנ"ל, ורצינו לשאול את המומחים מספר שאלות:

1) מדוע זרעי שעועית מש טובים לבדיקה זו?

2) האם ישנו טיפול שדווקא יוכיח שריכוז מליחות נמוך יעודד נביטה בשעועית מש?

3) האם ישנו מקור מידע שנוכל להיעזר בו במהלך העבודה, ויוכל לתת לנו רקע ביולוגי על הנושא הנ"ל? (אוסמוזה, תמיסה היפרטונית, פלסמוליזה, נביטת זרעי מש, ועוד)

תודה רבה.

דילוג לתוכן