ערכנו ניסוי מקדים שבו השתמשנו ב0.16 גרם שמרים ו15.768 גרם גלוקוז על 300 מ"ל מים, בניסוי המקדים יצא לנו אחוז אלכוהול גבוה ותמיסה צלולה יחסית לאחר מכן ביצענו ניסוי נוסף שבו שינינו את מסת הגלוקוז במערכות השונות, מדדנו צפיפות ברגע ההכנה וצפיפות לאחר שבוע (לאחר התסיסה הכהלית) לאחר יום נוצר משקע והתמיסה נהפכה לעכורה, איך זה יתכן?
עשינו כמויות שונות שהנמוכה ביותר הייתה 10 גר׳ על 300 מל והכי גבוה הייתה 29 גר׳.
לאחר ערבוב החומרים התמיסות היו צלולות ולמחרת שהגענו להסתכל עליהן כבר היה משקע.
תודה רבה, ליטל