במסגרת עבודת ביוחקר רציתי לבדוק את השפעת טמפרטורה על הפעילות של האנזים קטלאז בשמרים. לצורך כך שמתי במבחנה 7 מ"ל בופר פוספט PH 7, חתיכת שמרים מקובעים, הוספתי 3 מ"ל מי חמצן בריכוז 1 אחוז ונתתי לקטלאז לעבוד במשך 2 דקות. לאחר מכן הוספתי 1 מ"ל חומצה גופרתית בריכוז 0.5 M ואז ביצעתי טיטרציה עם אשלגן על מנגנטי כדי לבדוק כמה מי חמצן נשארו במבחנה. ביצעתי את הניסוי בטמפרטורות שונות בין 25 ל-35 מעלות צלזיוס. בכל הטמפרטורות מספר הטיפות היה בממוצע 5. כמו כן, כשביצעתי בדיקת רקע (ללא שמרים) הטיטרציה קרתה תוך 4-5 טיפות. האם יש משהו במהלך הניסוי המתואר שצריך לשנות או לתקן כדי לקבל תוצאות מדויקות?