חשיפת יין לאוויר הפתוח

שלום רב,
אנחנו עורכים ניסוי בכימיה ושאלת החקר שלנו היא "כיצד האוויר הפתוח ישפיע על רמת החומציות (pH) של היין."
בעקבות שאלת החקר, החלטנו לבדוק אילו חומצות קיימות ביין, אילו מהן מתרכבות עם החמצן שבאוויר וכיצד זה משפיע (האם נוצרות חומצות נוספות עקב החשיפה לחמצן).

לכן נשמח לשאול את השאלות באופן מסודר בצורה הבאה:

1. אילו חומצות נמצאות ביין?
2. אילו חומצות ביין מתרכבות עם החמצן שבאוויר?
3. האם בעקבות החשיפה רמת ה pH תעלה או תרד?
4. האם לבקטריות שנוצרות בעקבות החשיפה לאוויר יש תפקיד בזירוז התהליך של ההתרכבות עם החמצן?

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן