חקר מדעי לכיתות ט

שלום רב, אני מנחה את תלמידי לראשונה בחקר של כיתות ט בו הם בחרו נושאים שמעניינים אותם ויש לי מס' שאלות בהן אשמח לעזרה:
1.קבוצה אחת בודקת את השפעת אחסון אבוקדו עם פירות מפרישי אתילן על הבשלת אבוקדו אשמח לדעת האם יש דרך כמותית לבדוק את הבשלת האבוקודו מלבד רכות וצבע אולי משהו שקשור לכמות הגלוקוז?
2.קבוצה נוספת מעוניינת לבדוק את השפעת עטיית מסכה בזמן הוראה בכיתה על מדדים גופניים של המורה. חשבנו למדוד חום, ל"ד,סטורצייה. האם יש דרך לבדוק גם את כמות הפד"ח המצטברת במסיכה?
תודה מראש על העזרה
דיקלה

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן