ניסינו לחקור כיצד משפיע הרכב הגלידה שהכנו לבד על כמה מהר הגלידה "נמסה" ? מצאנו שבהכנת גלידה ביתית ככל שריכוז השומן או כמות הסוכר גדולים יותר כך משך הזמן עד להופעת טיפה ראשונה של גלידה מותכת ("נמסה") היה קצר יותר . כיצד ניתן להסביר זאת ?
ניסינו לחקור כיצד משפיע הרכב הגלידה שהכנו לבד על כמה מהר הגלידה "נמסה" ? מצאנו שבהכנת גלידה ביתית ככל שריכוז השומן או כמות הסוכר גדולים יותר כך משך הזמן עד להופעת טיפה ראשונה של גלידה מותכת ("נמסה") היה קצר יותר . כיצד ניתן להסביר זאת ?