שלום רב
במסגרת עבודות חקר בכיתות יב, אנו מחפשים מידע אודות החומר הפעיל בבצל כנגד החיידקים. אנו מעוניינים לדעת מהו וכיצד משפיע על תאי החיידקים(הפסקת/עיכוב תהליכים? פגיעה פיזית בדופן? בקרום? וכדומה).
תודה מראש
אורנה
שלום רב
במסגרת עבודות חקר בכיתות יב, אנו מחפשים מידע אודות החומר הפעיל בבצל כנגד החיידקים. אנו מעוניינים לדעת מהו וכיצד משפיע על תאי החיידקים(הפסקת/עיכוב תהליכים? פגיעה פיזית בדופן? בקרום? וכדומה).
תודה מראש
אורנה