שלום רב,
אנחנו עושים את עבודת הביוחקר על השפעת חומץ התפוחים על שיעור התרבות השמרים, אך לא הצלחנו למצוא בסיס ביולוגי אמין. האם תוכלו לעזור לנו?
כמו כן, האם צפוי הבדל בהשפעה בין חומץ תפוחים לחומץ רגיל?
תודה מראש.
שלום רב,
אנחנו עושים את עבודת הביוחקר על השפעת חומץ התפוחים על שיעור התרבות השמרים, אך לא הצלחנו למצוא בסיס ביולוגי אמין. האם תוכלו לעזור לנו?
כמו כן, האם צפוי הבדל בהשפעה בין חומץ תפוחים לחומץ רגיל?
תודה מראש.