זיהוי עובש

זיהוי עובש

שלום,

אנחנו תלמידות שעושות ביוחקר בנושא התפתחות עובש על גבי לחם.

הבחנו בכך שעל גבי הלחם התפתח עובש במספר צבעים (ירוק, ירוק דהוי, צהוב וחום-שחור).

תהינו אם מדובר בסוג עובש אחד (אם כן-איזה? באילו שלבים בהתפתחותו ייתכן שמדובר?) ואם לא, באילו סוגים (אולי) מדובר?

נשמח לחוות דעת מקצועית.

תודה מראש,

נועה ושחר

 

קישור לתמונה של חתיכת לחם מהניסוי (כל צבע מסומן במספר):

http://tinypic.com/view.php?pic=1euxqa&s=9#.VkX_iLerTIU

1-ירוק

2-שחור

3-צהוב

4- ירוק דהוי

1.      *הצהוב והשחור נראים כעיגולים קטנים על גבי "גבעולים" (העיגולים לא צמודים אל פני הלחם), שני הירוקים צפופים וצמודים לפני הלחם

דילוג לתוכן