זיהוי עובש
שלום,
אנחנו תלמידות שעושות ביוחקר בנושא התפתחות עובש על גבי לחם.
הבחנו בכך שעל גבי הלחם התפתח עובש במספר צבעים (ירוק, ירוק דהוי, צהוב וחום-שחור).
תהינו אם מדובר בסוג עובש אחד (אם כן-איזה? באילו שלבים בהתפתחותו ייתכן שמדובר?) ואם לא, באילו סוגים (אולי) מדובר?
נשמח לחוות דעת מקצועית.
תודה מראש,
נועה ושחר
קישור לתמונה של חתיכת לחם מהניסוי (כל צבע מסומן במספר):
http://tinypic.com/view.php?pic=1euxqa&s=9#.VkX_iLerTIU
1-ירוק
2-שחור
3-צהוב
4- ירוק דהוי
1. *הצהוב והשחור נראים כעיגולים קטנים על גבי "גבעולים" (העיגולים לא צמודים אל פני הלחם), שני הירוקים צפופים וצמודים לפני הלחם