ויטמינים בפירות רגילים לעומת פירות אורגניים

שלום,

לצורך עבודת חקר בכימיה אנו רוצים לקיים השוואה בין כמות הויטמינים בפירות רגילים מול כמות הויטמינים בפירות אורגניים, וכיצד הם נשמרים בסיטואציות ותנאים שונים. אנו זקוקים לביסוס מדעי שאכן יש הבדל בין כמות הויטמינים בין פירות רגילים לפירות אורגניים. האן יש הבדל?

בנוסף האם יש הבדל בשמירה על אחוז הויטמינים לאורך זמן במגע עם חמצן ובתנאים כמו שינוי PH בין פירות רגילים לפירות אורגניים? (אנו נעסוק באינדקטור ספציפי לויטמין C).

תודה רבה!

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן