אני וחברתי עושות ביו חקר בנושא וויטמין C.
שאלת החקר שלנו היא כיצד חשיפה של טמפרטורה של 60 מעלות משפיעה על כמות הוויטמין C בפלפל אדום.
רצינו לשאול מדוע ישנה עלייה של כמות הויטמין C בשלב מסוים?
האם זה בגלל תהליך הדנטורציה שקרום התא עובר?
אני וחברתי עושות ביו חקר בנושא וויטמין C.
שאלת החקר שלנו היא כיצד חשיפה של טמפרטורה של 60 מעלות משפיעה על כמות הוויטמין C בפלפל אדום.
רצינו לשאול מדוע ישנה עלייה של כמות הויטמין C בשלב מסוים?
האם זה בגלל תהליך הדנטורציה שקרום התא עובר?