האם כמות הפחמן דו-חמצני הנפלטת בתסיסה של מיץ תפוחים יכולה לשמש כמדד לכמות האלכוהול הנוצרת? כלומר, האם המבחנה שבה תפלט כמות הפד"ח הרבה ביותר היא זו שבה הכי הרבה אלכוהול? אשמח גם אם תוכלו לצרף מאמר בנושא.
תודה רבה,
יעל
האם כמות הפחמן דו-חמצני הנפלטת בתסיסה של מיץ תפוחים יכולה לשמש כמדד לכמות האלכוהול הנוצרת? כלומר, האם המבחנה שבה תפלט כמות הפד"ח הרבה ביותר היא זו שבה הכי הרבה אלכוהול? אשמח גם אם תוכלו לצרף מאמר בנושא.
תודה רבה,
יעל