השפעת ריכוזי סוכרוז שונים על תהליך צמיחה של שום

היי אנחנו עושות עבודת ביוחקר.
אנחנו לא מבינות איך ריכוז סוכרוז משפיע על תהליך צמיחה וגטטיבית בשום.
ביצענו את הניסוי בריכוזי סוכרוז 0 אחוז, 0.5 אחוז ו1 אחוז ומדדנו בסרגל את אורך השורשון והנצרון בשום.
התוצאות יצאו מוזרות להפליא כי בריכוז 0 אורך השורשון היה הארוך ביותר [בממוצע 17 מ"מ] אורך הנצרון היה [48.4 מ"מ בממוצע] אך בריכוז 0.5 אורך הנצרון היה הארוך ביותר [58.4 בממוצע] ואורך השורשון היה הקצר ביותר [3 מ"מ בממוצע] ובריכוז 1 אורך השורשון היה [9 מ"מ בממוצע] ובנצרון [50 מ"מ בממוצע]
נשמח מאוד לעזרה כדי להבין יותר על ההשפעה של סוכרוז על התהליך

כתיבת תגובה