היי אנחנו עושות עבודת ביוחקר.
אנחנו לא מבינות איך ריכוז סוכרוז משפיע על תהליך צמיחה וגטטיבית בשום.
ביצענו את הניסוי בריכוזי סוכרוז 0 אחוז, 0.5 אחוז ו1 אחוז ומדדנו בסרגל את אורך השורשון והנצרון בשום.
התוצאות יצאו מוזרות להפליא כי בריכוז 0 אורך השורשון היה הארוך ביותר [בממוצע 17 מ"מ] אורך הנצרון היה [48.4 מ"מ בממוצע] אך בריכוז 0.5 אורך הנצרון היה הארוך ביותר [58.4 בממוצע] ואורך השורשון היה הקצר ביותר [3 מ"מ בממוצע] ובריכוז 1 אורך השורשון היה [9 מ"מ בממוצע] ובנצרון [50 מ"מ בממוצע]
נשמח מאוד לעזרה כדי להבין יותר על ההשפעה של סוכרוז על התהליך