השפעת ריכוזי גלוקוז שונים על תהליך ההחמצה של מלפפונים

ערכתי ניסוי הבודק את  השפעת ריכוזי גלוקוז שונים על תהליך ההחמצה של מלפפונים ע"י חיידקי חומצה לקטית  וראינו שבריכוז 1% של גלוקוז התקבלה רמת חומציות נמוכהמזו שהתקבלה  בריכוז 2% של גלוקוז, אשמח אם תוכלי להסביר את הרעיון הביולוגי שעומד מאחורי תוצאות אלו. יש לציין שבניסוי זה לא הוספתי מלח לצנצנות המלפפונים אלא רק מים וריכוזי גלוקוז שונים.
בתודה מראש אושר.

 

 

דילוג לתוכן