במסגרת פרויקט ביוחקר ברשת אנחנו חוקרות את השפעת הקפסאיצין (החומר הפעיל בפלפל החריף) על קצב הלב של דפניות. במהלך הניסוי, אנו שמות מספר דפניות בצלחות פטרי עם תמצית פלפל חריף ומתוק (בקרה) בריכוזים שונים ובוחנות את השתנות קצב הלב. שאלותינו הן:
- באיזה אופן חומרי/ תוספי מזון כמו קפסיאצין יכולים להשפיע על שינוי בקצב הלב אצל הדפניה?
- במידה ואכן זה משפיע מה המנגנון הגורם לשינויים (עליה?) בקצב הלב.
לא הצלחנו למצוא מאמרים רלוונטיים ונשמח לכל מידע בנושא.