השפעת סודיום בנזואט כחומר אנטי בקטריאלי ברמות PH נמוכות

אנו מעוניינים לבחון השפעת סודיום בנזואט על גידול חיידקים וקראנו שהשפעתו היא בPH נמוך מ3.5. כמו כן, קראנו שמזונות רבים שנמצאים בתנאי שימור נמצאים בPH בטווחים הללו.
האם זה אפשרי לצרוך מזון כל כך חומצי? האם זה לא עושה נזק?
האם החיידקים לא מתים גם כך ברמות הPH הנמוכות הללו?
רצינו לבחון את ההשפעה של החומר הזה על אי קולי, האם חיידקים אלה לא ימותו בגלל הPH הנמוך ללא קשר לנוכחות הסודיום בנזואט?
תודה מראש
חן ויעקב

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן