השפעת מלח על נביטת לוביה

במסגרת מגמת ביולוגיה נדרשתי כתלמידה לבצע עבודת חקר,

הנושא שבחרתי הוא כיצד משפיעים ריכוזי מלח שונים מהולים במים על נבטית המאש (לוביה), ריכוזי המלח (בגרם) שבהם השתמשתי ל-100 מ"ל מים הם: 0.3, 0.5, 0.8, 1 ו-1.5.

לפני ביצוע הניסוי עלי לכתוב בעבודה הכתובה מבוא, ובמבוא אני צריכה להסביר את התהליך שעובר הצמח בהשפעת הריכוזים השונים (כלומר- מה קורה לצמח במליחות) ולא מצאתי מקור שמסביר לי טוב את התליך שעובר הנבט עם התמיסה של המלח.

אשמח לעזרה, תודה.

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן