שלום רב,
על מנת לצמצם התפתחות של בצקות במקרי חולי מסויימים נדרשת תזונה דלת מלח.
א. כיצד המלח גורם ליצירת הבצקת?[מנגנון]
ב. האם "מלח" דל-נתרן הוא פיתרון יעיל ? ומדוע השפעתו שונה מזו של מלח "רגיל"?
ג.מה הקשר בין עודף מלח לבין " ורטיגו"?
תודה
שלום רב,
על מנת לצמצם התפתחות של בצקות במקרי חולי מסויימים נדרשת תזונה דלת מלח.
א. כיצד המלח גורם ליצירת הבצקת?[מנגנון]
ב. האם "מלח" דל-נתרן הוא פיתרון יעיל ? ומדוע השפעתו שונה מזו של מלח "רגיל"?
ג.מה הקשר בין עודף מלח לבין " ורטיגו"?
תודה