השפעת כורכום על חיידקים

שלום, במסגרת עבודת הביוחקר, אני מחפשת אחר נושא – יותר בכיוון תחום הרפואה. חשבתי על השפעת כורכום על חיידקים (שלפי מאמרים שראיתי הוא אנטיבקטריאלי ומעכב התפתחות של חיידקים). האם זה אכן באופן כללי נושא שניתן לבדיקה במעבדה בית ספרית? דבר נוסף, מכיוון שהעבודה נעשית במסגרת בית ספרית, אני יכולה לעבוד רק על חיידקי E-coli – האם זה יעבוד על החיידקים האלה? אם כן, ראיתי שישנן אפשרויות רבות לשימוש בכורכום בחיי היומיום – בצורת אבקה, נוזל, קפסולות, כתישה של הצמח עצמו. כמו כן, יש אפשרות לעבוד ישירות עם הכורכומין – גם בצורת אבקה או קפסולות. מה המלצתכם שיהיה הכי יעיל?

בנוסף, האם כדאי לי לעבוד עם הריכוז הגבוה ביותר?

תודה רבה!

אלומה

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן