בספרות כתוב שויטמין סי נהרס בחימום. תלמידי בדקו את כמות הויטמין במיץ תפוזים סחוט טרי בטמפרטורות שונות -, 40, 60 ו- 80 מעלות צלזיוס. הם מצאו על פי טטרציה עם אינדופנול שהשינוי מזערי.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
תודה
דרורה
בספרות כתוב שויטמין סי נהרס בחימום. תלמידי בדקו את כמות הויטמין במיץ תפוזים סחוט טרי בטמפרטורות שונות -, 40, 60 ו- 80 מעלות צלזיוס. הם מצאו על פי טטרציה עם אינדופנול שהשינוי מזערי.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?
תודה
דרורה