השפעת טמפרטורה נמוכה על ויטמין C בתפוז

שלום
בעבודת הביוחקר שלנו בדקנו השפעת טמפרטורה על כמות ויטמין c. מצאנו , לאחר ביצוע מספר חזרות, שכמות הויטמין C יורדת יותר כאשר הניסוי נעשה בטמפרטורות נמוכות(0-4 צלזיוס,במקרר) מאשר בטמפרטורות גבוהות(30-40 צלזיוס) כמו שהייתה ההשערה שלנו.
ממוצע של 4 חזרות הניסוי ב4 מעלות צלזיוס יצא- 22.5 טיפות של אינדיקטור.
ממוצע של 4 חזרות הניסוי ב18 מעלות צלזיוס יצא- 29.2 טיפות של אינדיקטור.
ממוצע של 4 חזרות הניסוי ב35 מעלות צלזיוס יצא- 28.5 טיפות של אינדיקטור
ממוצע של 4 חזרות הניסוי ב45 מעלות צלזיוס יצא- 29.2 טיפות של אינדיקטור.

אפשר הסבר לתוצאות האלה, בעיקר לתוצאה של הטמפרטוריה הנמוכה.
תודה רבה,
סעדיה שור

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן