השפעת טמפרטורה השהיית מיצוי רימון על קצב גדילת חיידקי E coli

שלום

השרתי מיץ רימון במשך 24 שעות בטמפרטורות שונות. לאחר מכן הנחתי טבליות עם מיצוי הרימון בצלחת אגר עם חיידקי אי קולי. לאחר 24 שעות נוספות ראינו שככל שטמפרטורת ההשהיה הייתה גבוהה יותר ככה גודל ההילות היה גדול יותר (קצב גדילת החיידקים היה איטי יותר ).

אשמח לדעת מדוע אלו היו התוצאות (השינוי המשמעותי בגודל ההילה היה בין טמפרטורת החדר ל 45 מעלות ואחר כך לשישים וכו ' בטמפרטורת הנמוכות יצאו תוצאות די זהות ).

 

תודה

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן