שער ברשת שלום,
אני וחברה עושות את הביוחקר שלנו על השפעת ריכוז תמצית ג'ינג'ר על מידת עיכוב התרבות חיידקי E.coli.
לאחר חיפוש נרחב באינטרנט מצאנו כי החומרים הפעילים בג'ינג'ר שגורמים לעיכוב התרבות החיידקים הם שמן אתרי ופנולים שונים.
רצינו לדעת אילו פנולים נמצאים בג'ינג'ר וכיצד הם משפיעים על תא החיידק.
בנוסף נשמח לקבל עוד קצת מידע על דרך הפעולה של השמן האתרי, וכיצד הוא משפיע על תא החיידק.
תודה רבה מראש,
מיכל אדלשטיין וגאיה קרסנטי.