השפעת הטמפרטורה על ריכוז ויטמין סי בפלפל אדום ועל דרגת החומציות שלו.

מהו טווח הטמפרטורות המשפיעות על ריכוז ויטמין סי בפלפל אדום וכן על דרגת החומציות.
אנו חוקרות נושא זה של ויטמין סי בפלפל אדום ולא מצאנו בגוגל מאמרים המדברים על טווח הטמפרטורות המינימליות או המקסימאליות המורידות את ריכוז ויטמין סי בעת הכנסתו לאמבט מים. ברצוננו לבדוק מה קורה לויטמין סי כאשר מכניסים את המיצוי לתוך אמבט מים בטמפרטורות שונות. וכן האם יש השפעה על דרגת החומצה שלו אותה נבדוק באמצעות סולם PH /
נשמח לתשובתכם

בברכה
תלמידות אור יהודה

כתיבת תגובה

דילוג לתוכן