שלום וברכה
ברצוננו לשאול מספר שאלות
– כיצד נתרן הידרוקסידי (NAOH) וחומצת מימן כלורי (HCL) משפיעים על האנזים האחראי על השחמת התפוח (פוליפנול אוקסידאז)?
– מה הקשר בין רמת PH לקצב השחמת תפוח עץ?
תודה רבה מראש על עזרתך והמשך שבוע טוב.
שלום וברכה
ברצוננו לשאול מספר שאלות
– כיצד נתרן הידרוקסידי (NAOH) וחומצת מימן כלורי (HCL) משפיעים על האנזים האחראי על השחמת התפוח (פוליפנול אוקסידאז)?
– מה הקשר בין רמת PH לקצב השחמת תפוח עץ?
תודה רבה מראש על עזרתך והמשך שבוע טוב.